Mina auktioner på Tradera

fredag 7 juni 2013

Secret Garden

God fredag! Hoppas att ni alla har haft en härlig Nationaldag igår. Vädret kunde vi ju inte klaga på. Själv hade jag en scrapfri dag. Dagen tillbringades med nära och kära. Men jag kunde ju inte låta bli att visa mitt vackra album för min syster. Jag kunde inte heller låta bli att visa er de sidor jag fick färdig i onsdags. Tycker att de passar bra i det här vackra sommar väder.Papper jag använt till de sidorna är främst från kollektionen "The Secret Garden".Så här ser det ut. På höger sidan är det en sida som kan vikas ihop och när man vika ut den så uppbarade det sig en liten gömd trädgård....


I den "gömda trädgård" ser ni min kära lilla systerdotter. Visst passar de här vackra papper att göra fina somliga LOs? Japp, det var allt för idag och vill ni så "ses" vi igen om några dagar då jag har fler färdiga sidor från mitt album att visa upp. 

Kram
Christine

1 kommentar:

 1. Sååå. superfint!!!

  Ser verkligen fram emot att få se hela albumet på scrapträffen. Är det fler som vill det också så finns det fortfarande 6 platser kvar på träffen så skynda er med anmälan. Maila mig.

  Det finns bara ett fåtal The Secretgarden block kvar på Tradera, de har verkligen gått åt.

  Tack Christine för fina inspirationer!

  Kram
  Sölvi

  SvaraRadera