Mina auktioner på Tradera

fredag 14 juni 2013

Äntligen..

....blev jag färdig med mitt album. Det har tagit en hel del tid men jag blev faktisk både glad och stolt att fått färdig det. 


Ta, ta, så här ser det ut på framsidan. Metall hörnar, små, små blommor, tyll och liten charm. Papper är förstås från min absoluta favorit företag Graphic 45.


En titt på sidryggen. Hör har jag använt en länk eller kedja från Tim Holz. Små charms och lite urklippt från G45s "The Oldy Curiosity" kollektion.En liten titt på sidorna. Det blev många, många sidor med invikningar, sidor i sidor och fickor mellan sidorna. I det här album kommer jag att ha foto från barndom, ungdom,,, Här kommer jag att bevara en del av minne. Glada minne då mina syskon och jag var yngre. Mina barn och syskonbarn då de var riktig, riktig små. Tänk att min systerson ska fylla 18 om bara en månad! Tiden flyger verkligen iväg. Måste säga att det blev lite känslosamt under tiden jag gjorde albumet. Många minne kom ju upp till ytan. Vet inte vad ni tycker men själv tycker jag det var ett väldigt roligt sätt att bevara fina, goda minne. Kommer ni till Scrapträffen den 29-30 juni så får ni själv bläddra i det i lugn och ro. Som sagt, jag kommer att visa hur man gör. Hoppas att vi ses där.

Önskar er en härlig fredag.

Kram
Christine

Material: Papper - Graphic 45 - "The Secret Garden", "The French Country", "The Oldy Curiosity" mfl.
Bo Bunny, Inkido, Reprint mfl
Dekorationer: Tyll, charms, blommor, glitterlim
Stämplar- Vilda Stamps

2 kommentarer:

  1. Vilket jättefint album!

    Får väl medge att Graphic 45 är en favorit här också.

    SvaraRadera