Mina auktioner på Tradera

tisdag 10 april 2012

En kort låda

Hej! Hoppas att ni har haft en härlig påsk. Vädret var väl lite si och så. Här i Alingsås har det varit soligt men kyligt. Påsklov här förresten. Satt framför datorn häromdag och såg mallen till den här lådan. Måste bara prova och det blev så här:



Perfekt att ha de fina 12x12 papper jag köpte från Sölvi. Tyvärr glömde jag vad mönster papper ni ser här på framsidan kommer ifrån. Men lilla fågelbur hittar ni i alla fall hos Scrap Magic. Även den svarta spetsbandet finns att köpa hos Sölvi.



Så ser lådan ut utan kort, papper. Mönster papper längst bak är från Graphic 45. Vintage bild med barnen fick jag av en vän. Vintage bild med fyrtorn fick jag av Sölvi.



Mönsterpapper jag använt här är från Botanical Collection. Köpte från Sölvi under scrapträffen som var. Härliga papper. Frimärker är 3d klistermärker från Panduro.





Den andra sidan av lådan.





Baksidan av lådan. Det var inte svårt att göra men tog en del tid. I den ursprungliga mallen hade hon använt chipboard som är tjockare. Jag äger inga sånt och tog istället ett tjockare akvarellpapper och sedan med cardstock och mönsterpapper så blev lådan ganska stabilt ändå. Vill ni testa att göra en sån hitta ni den på Stempeleinmaleins . Själv blev jag ganska nöjd och var jätte glad att äntligen har en bra låda för mina fina 12x12 papper. Lycka till och ha kul.


Kram
Christine

1 kommentar:

  1. Hej!
    Åh Cristine vilken jättefin och praktisk låda du har gjort!! Jag förstår att du är nöjd med den,och förvaring till scrap får man ju aldrig för mycket av!! Måste testa..

    Ha det bra!
    kram

    SvaraRadera