Mina auktioner på Tradera

söndag 10 augusti 2014

Nytt & Blandat

Hej på er alla!

Ni kanske trodde att jag hade glömt bort min blogg och det känns nästan så men det har jag inte. Tyvärr blev min familj drabbad av sorg och plus en hel del annat som kommit i vägen.

I februari fick vi beskedet att min svärfars cancer har spridit sig och det var inget mer läkarna kunde göra för honom. Från den månaden framåt så har det blivit en del resande eftersom mina svärföräldrar bor 9 mil bort. Slutet av maj somnade han stillsamt in, min snälla roliga och charmiga svärfar. Stor sorg och saknad men också lättnad för att han slapp lida längre.

Som det är med livet så körde det ihop sig och inom en vecka hade vi skolavslutningar, student och begravning. Det var mastigt och jag kände att orken tog slut där. Det har tagit hela denna sommar att hitta orken och lusten att göra något.

Nu är jag tillbaka och framför allt lusten att vilja skapa. Jag har lärt mig vika klänning, göra skjortkort och kuvert så det ska bli spännande att få visa upp något nytt här.

Men först lite nyheter och sedan lite kort som jag har gjort.


Nya dies från bl.a. Joy, Marianne design och Craft-Too. De går åt som smör i sola och det som finns kvar på webshopen är de sista. En beställning med dies kommer i oktober.

Har under våren fått in fina papper från First Edition med barntema. IT´S A BOY och IT´S A GIRL. De är nya för i år.

Plus lite nya dekorationer men de har varit på min webshop och tradera så det är ju inte riktigt nyhet.


Nu lite kort som jag har lyckats få ihop i år. Det började med att min systerdotter som skulle fylla 18 år och då kände jag att ett kort måste jag nog scrappa fram. Jag hade också precis fått in en ny dies från Cherry Lynn design - Honeycomb. Var ju tvungen och köpa en själv och testa. Började med ett övningkort som blev ganska bra. Papper från Primas nya serie- Something blue, dies från Nellie Snellen, Grattis-dies från Rox, tror jag det heter. Papperna är slut och Nellie dies kommer finnas på webshop i sept-okt.

Så här blev min systerdotters kort:


Papper från Santoro Mirabell och Piondesign. Den stora fjäril är en gammal dies från Quic Kutz och den lilla fjärilen är en punch från Martha Stewart + bård och kant punch från M.S. Den ovala dies är från Spellbinder. Papper finns att köpa på min sida på tradera. Honeycomb dies finns en kvar på min webshop.

Sista kortet för idag blir min sons studentkort, inspirationen har ju inte varit så översvallande men nåt snabbt och enkelt blev det till slut.

 Jag hittade ett gammalt flygbiljettfodral som jag tog inspiration från. Det blev ett kort i A5 storlek eftersom jag hittade ett silverkuvert i det formatet. Ballongpapper från Kaiser craft, på framsidan rev jag en liten öppning och stämplade en ballong som klipptes ut. Fäste den med 3Dkudde så det ser ut som det var på väg. Den fina ballong dies är från Cherry Lynn design, kommer att finnas på webshopen i oktober.
Parispapper är från Primas serie Cartograher, som är tyvärr slut. Ugglan är en punch som jag hittade på E-bay men har tyvärr inte hittat den hos några av mina grossister, älskar den punchen. Studentmössan är en stämpel från Vilda stamps som jag klippte ut. De andra die-cuts är från en gammal serie som jag hittade bland mina samlingar.

Det var vad jag hade tänkt att visa upp idag, lite nytt och blandat.

Sist vill jag tack min kära syster Christine som har ensam hållit min blogg igång under en lång tid nu. TACK!!
Det är så skönt att ha familj med sig när livet blir svårt och när tid och ork inte finns.

Jag kommer att jobba 100 % på gymnasiet i år och sedan har min vokalensemble 10 års jubileum i oktober så vidare gott om tid kommer inte i höst heller. Men jag hoppas det blir 2-3 gånger i månad på bloggen och att Christine fortsätter att ge er ännu mer inspiration och glädje.

Mer nyheter och julpapper är på gång så håll utkik.

Tack alla ni snälla underbara kunder och läsare för att ni finns!

Solvarma kramar

Sölvi


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar