Mina auktioner på Tradera

söndag 20 januari 2013

Graphic 45 note book del 1


God söndags morgon! Egentligen är min bloggar dag här en onsdag. Men jag kan inte hålla mig... Igår blev jag färdig med mitt Graphic 45 projekt. Det blev en note book som jag gjort med BIA. Tjock blev det och ca 2 veckor tog det att göra. Många små detaljer men det har varit mycket roligt att göra. Jag har huvudsakligen använt papper från kollektionen "Olde Curiosity" men har också använt papper från kollektionen "Time Nouveau" och "Domestic Goddess". Eftersom jag har tagit många bilder på boken delar jag upp inlägget i två delar. 
Bokens framsidan. Jag har använt en pizza kartong och göra fram och baksidan. Mönster papper är från Scrap Magic men jag kom inte ihåg vad pappret heter. Den lilla fågel bur charm är också från Scrap Magic. Resten av papper är från Graphic 45. (Inte tagen där jag skrev. Kom inte ihåg vad jag köpte den. Det var ett paket med tag i olika storlekar)En närbild på en liten bok jag har på en sidan. Fjärilar har jag klippt ur ett av papper från kollektionen "Olde Curiosity". Det var ett helt papper med många fjärilar i olika storlekar och färger. Två av sidorna i min note book. Varje sida är gjort med en ficka där jag kan lägga i ett noteringsblad. Det är tänkt att jag kan dra ut bladet och skriva ner lite tankar eller något visdoms ord. På vänster sidan har jag använt en text stämpel från Vilda Stamps. På höger sidan har jag använt två små stämplar med kvinnor ansiktet. De köpte jag av Sölvi för ett tag sedan. Det är en sida som handlar om relationer mellan mor & dotter. Stämpel med ordet Cherish är från Kajsa Craft. Relationer mellan mor & dotter är något att vårda om var min tanke.
Här har jag gjort ett kuvert och i det kommer jag att lägga i brev till mina döttrar. På höger sidan i ficka har jag två bokmärker med kinesiska texter. Det är den sista bilden för det här inlägget. Graphic 45s papper är vackra och ibland udda med lite konstiga bilder. Jag hade svårt att tänka mig vad jag skulle göra med dem. Men så tittade jag på deras video på You Tube och det blev en "aha" upplevelse för mig. Deras album/böcker är ofta med många små detaljer och det har jag försökt göra efter. Jag fullkomligt älskar deras papper. Hoppas att ni fick lite inspiration. Vill ni se fler bilder får ni gärna klicka iväg till min blogg: http://chisdreamcorner.blogspot.com  Ni får jätte gärna lämna en kommentar om vad ni tycker om min note book. Alltid kul att veta. Nästa inlägg blir på onsdag. Välkommen tillbaks och jag önskar er en härlig vecka.

Kram
Christine


Material : Papper från Graphic 45 och Scrap Magic 
Stämplar: Vilda Stamps, Kajsa Craft och Scrap Magic
Band, brads, charms från Scrap Magic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar