Mina auktioner på Tradera

tisdag 6 januari 2015

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!

HEJ!
Vill här tacka ALLA ni underbara bloggläsare och kunder för 2014! Tack för att ni tar er tid och tittar på denna blogg, handlar och skriver vänliga kommentarer!

2014 har varit en oerhörd händelserikt år med båda roliga och sorgliga händelser.

Min svärfars bortgång, sonens student, resa till Italien, min käre makes 50 års fest, både 10 & 20 års jubileum på jobbet och med vokalensemblen.

Tyvärr blev allt detta lite väl mycket så jag blev akutintagen på hjärtavdelning i oktober och fick en ny "renovering" av hjärtkärlen. Sedan dess har orken inte kommit tillbaka och det märks för jag gör mer missar, glömmer och helt enkelt inte orkar med allt som jag vill.

Med detta kommer också insikten att min kropp inte hänger med det tempo som jag hade innan. Måste erkänna att man blir ju inte yngre med tiden, tyvärr.

Vad blir det inför 2015? Jag får trappa ner både med Scrapmagic och min vokalensemble Vox Magica. Det ork man har kvar blir till familj och jobb. Jag ska inte sluta helt med bloggen eller Scrapmagic men tänker inte ha så många auktioner i veckan. Förhoppningsvis kommer Christine fortsätta och hjälpa till med bloggen. Tack Christine för allt arbete du lägger ner på detta.

Som ni ser blir det ändå 2 scrapträffar i vår men jag kommer inte ta med mig så mycket varor. Lämna gärna önskemål via mail så tar jag med det på träffen.

På den senaste träffen fanns det önskemål om scrapmaraton i sommar och det tycker jag låter roligt så det är under planering.

Under januari kommer jag också ta med en gäst DT och henne ska jag presentera lite längre fram. Det ska bli väldigt spännande.

Ja, jag har problem med att begränsa mig men jag jobbar hårt på att ta det lugnt.

Jag har inte hunnit med särskilt mycket scrap i år så jag tog med en blombild istället.
Det är en julbukett som jag alltid beställer av floristerna på hantverksprogrammet på Njudungsgymnasiet där jag jobbar. Med dessa blommor vill jag också tacka alla snälla kunder för era otroligt varma och vänliga hälsningar som jag fick under min sjukskrivning. Tack vare alla ni vänliga och härliga människor som gör att jag orkar och vill fortsätta med Scrapmagic.


God fortsättning!!

Stor kram från
Sölvi

1 kommentar:

  1. Snälla Sölvi var rädd om dig. Du måste släppa det som inte är tvunget. Många kramar till dig. Christel

    SvaraRadera