Mina auktioner på Tradera

tisdag 16 december 2014

Årets julklapp

Hej på er! Hur har ni det i julstöket? Hoppas att det inte bli för mycket stress. Själv har min vardag blivit normalt igen efter allt ljusstämplande. Har glädje att meddela att min insamling till Sisters Internationals julpåsar blev över förväntan bra. Jag kunde den 10e december skicka in 4600 kr för julpåsar som delades ut till utsatta kvinnor i Sverige och 3500 kr för julpåsar till gatubarn i Indien. Tack så hjärtligt mycket för er alla som köpt mina handstämplade ljus och därmed bidragit till att lysa upp och ge värmen i någons  tillvaron. Tack!
 
 
 
Nu till dagens inlägg. Jag trodde först att det inte skulle bli något fler inlägg innan jul. Men så kom jag på dessa kalender som jag klädde om under scrapträffen i november. Jag köpte 3 kalender böcker i oktober. Det hör till min egen jultradition att ge bort kalender. Dessa köpte jag för de är egentligen skrivböcker. Fast längst upp på varje sida finns det månader och dag färdigtryck och som man själv kan ringa in vilken månad, dag och år. Då kan mottagaren själv bestämma om han/hon vill ha den som resejournal, dagbok eller anteckningsbok.
 
Den här har klätts om med tanken till en manlig mottagare. Jag har använt papper från Graphic 45. "Typography Collection". Fjäder är en dies från Joy Craft och textstämpel från Vilda Stamps.
 
 
 
På insidan har jag gjort två fickor som man kan stoppa i visitkort, tags mm. Här har jag använt papper från G45s "Good Ol sport Collection" och "Typography Collection".
 
 
Baksidan ser ut så här. Textstämpel från Vilda Stamps.
 
 
Den här gjorde jag till min "svärdotter". Kvinnligt, det passar hennes personlighet och hon tycker om att skriva och är duktig på det. Papper från Graphic 45 "Contour Collection". Textstämpel från Vilda Stamps.
 
 
Insidan.
 
 
Här gjorde jag fickor på sista sidan.
 
 
Baksidan. Papper från G45s papperkollektioner "Domestic Goddess" och textstämpel från Vilda Stämps. Jag kände mig ganska nöjd med dessa och har en kvar att klä om. Kändes skönt att nu får jag tid att göra annat än stämpla ljus. Hoppas att ni fick lite inspiration och önska er igen
 
En riktig, riktig God Jul!
 
Kram
Christine
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar