Mina auktioner på Tradera

fredag 21 november 2014

Enkla julkort

Först vill jag säga ett stort tack till Sölvi som ordnade scrapträffen trots att hon är sjukskriven. Sedan vill jag också tacka alla ni som hjälpt till så att det blev en trevlig och mysig helg. Det var välbekanta ansikte och några nya. Nu längtar man redan till nästa träff så vi kan träffas igen och inspirera varandra.
 
Själv håller jag på för fullt med min insamling till Sisters Internationals julpåsar utdelning till utsatta kvinnor här i Sverige. Jag gör det genom att sälja handstämplade ljus och skänker 50% av intäkterna till Sisters. Tack alla ni som hjälpte mig genom att köpa ljus av mig. Kan tala om att tills idag är jag 600 kr från mitt mål på 5000 kr. Funderar på om jag våga höja ripan och sträcka mig mot 10000kr? Jag har fram till den 7e december att nå det nya målet. Håll tummarna så får ni veta längre fram!
 
Nej, nu till dagens inlägg.
 
 
När det gäller julkort är jag en obotlig tidsopptimis. Som vanligt är jag för sent ute och i år är det verkligen sent. Men då får man sänka ambition och gör enkla julkort istället.
 
 
Enklar, söta och fina tycker jag.
 
 
 
Baksidan med hjälp av några små stämplar.
 
 
 
Det här kortet älskar jag. Tycker det är så fint och söt. Nu ska jag sluta för den här gången och jag vet inte om jag hinner med fler inlägg här innan jul. Så för säkerhets skull önskar jag er alla
 
En riktigt, riktigt God Jul!
 
Kram
Christine
 
 
Material: Stämpel Clear Stamp från Me to you, Vilda Stamps, Reprint
Färgläggning: Promarker
Dekoration: Peel Off märker (God Jul)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar