Mina auktioner på Tradera

tisdag 4 november 2014

Ljus i mörkret

Hej!
Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg här. Har haft mycket värk och sov dåligt ett tag så lusten att scrappa flög sin väg. Men jag hittade skapalusten igen!!
 
Har ni tänkt på att det är bara 6 veckor kvar till jul? Har ni börjat med julkorts tillverkning? Nja, jag började och sedan har det avstannat. De sista två åren har jag såld handstämplat ljus och gett pengarna till församlingar här i stan. Pengarna gick till de som har det sämre än mig själv. I år samlar jag pengar åt Sisters International som delar ut julpåsar till kvinnor i Sverige som lever i utanförskap.
 
 
 
Jag har valt de här änglar motiv från Reprint.
 
 
 
Här har jag valt en stämpel från Vilda Stamps. Passar bra till barndop eller någon som har fått barn. Den andra är en text stämpel från fd Inkido.
 
 
 
Jag hoppas att Sölvi har överseende med mig att visa dessa fyra. Stämplarna är ett set som jag fått från USA för många, många år sedan. Men tycker passa bra till insamlingsändamål och julens mening. Ett ljus kom till världen och lyser upp i mörkret.  Kan man ha dessa ljus istället för en julkrubba?
 
Det är lite från mig idag. Hoppas att ni fick lite inspiration.
 
Kram
Christine


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar