Mina auktioner på Tradera

söndag 18 januari 2015

Gäst DT

Hej!

Nu har jag äran att få presentera årets första gäst DT Ingbritt Klasson från Vetlanda!!

 Ingbritt bor i Vetlanda och scrappar mycket med sin dotter. Det var så hon började med scrapbooking när hennes dotter 2007 fick en bok om scrapbooking. De började med ett album i storlek 30x30 cm. Det blev väldigt enkelt inte mycket dekorationer. Men sen hittade de många scrapbutiker på internet. De köpte mycket ihop och sedan blev det Tradera.

Ingbritt började med LO och har sedan gått mer över till kortmakeri. Nu är det mest kort och PL (projekt Life) som hon pysslar med.

Skillnaden mellan LO och PL tycker Ingbritt är att PL är nästan som en dagbok. Det är mindre format och handlar mer om det dagliga livet. Det är mycket mer plock tycker hon. Hon har gjort med tema bröllop, resor och just nu håller hon på med ett projekt för december 2014 där hon har tagit ett kort/dag.

Hennes främsta inspiration är bl.a. kolla in bloggar, många nätbutiker har bloggar och där kan man få tips och idéer. Hon har alltid gillat att pyssla och sitta tänka och fundera ut sina idéer.

Idag kommer jag och visa två kort som hon har gjort med material från Scrapmagic.

Vi börjar med ett kramkort. Det är papper från hösten nyhet Botanical Notes, finns i både 15x15 och 20x20 format. Stämpeln är också från höstens nyhet Deco ram. 
 Sedan följer det ett Grattiskort som jag tycker är väldigt häftigt med snören. Papper finns i 50 pack auktionen och kommer från Prima och charms finns även i 25 pack auktionen.Fortsättningen föjler med bilder på inuti korten och mer inspiration från Ingbritt.

Tackar för idag och vi hörs om ett tag.

Ha en skön söndag!

Kram

Sölvi

1 kommentar: