Mina auktioner på Tradera

onsdag 25 juni 2014

En dörr dekoration..

till en liten storasyster:) Låter det konstigt? Nja, en av mina väninna blev mormor igen. Jag gjorde ett grattis kort till hennes dotter och sedan tänkte jag på det första barnet. Det händer ofta att mycket uppmärkhet går till den nyfödde och så hamnar stora syskon lite i skugga. Nu säger jag inte att så är fallet med min väninnans barnbarn. Jag gjorde i alla fall en liten dekoration till den nyblivna storasyster. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det...
 
 
Så här ser det ut i alla fall. Tanken är att hon kan hänga det i sitt rum eller på sin dörr.
 
 
 
Jag har använt en tjock kartong papper och stansat ut 3 cirklar med Spellbinders Circles Small. Sedan valde jag ut 3 papper från serien Tivoli och stansat ut 6 st "blommor" med spellbinders. Jag gjorde två vindsnurr och en liten bild från Graphic 45s "Secret Garden". Symbol för syskon.
 
 
Här är det bara storasyster jag tänkt på. En liten princess. Stämpel från Lily of valley (tror jag). Fjäril är stansat från en spellbinder dies.
 
 
 
Sista bilden är också om syskon som har roligt ihop. Åker på karusell och äter godis.... På tal om godis så är dessa "godisar" från en hårsnudd min dotter hade. Jag klippte bara bort gummisnudden och behöll godisarna. Det var en enkel dekoration. Hoppas nu att flickan gillar den. Hoppas också att ni fick lite inspiration.
 
Önskar er en fortsatt härligt sommar.
 
Kram
Christine
 
Material: Mönsterpapper- serien Tivoli
Stämpel- Lily of Valley
Dekoration: band, charms, halvpärlor
Spellbinder - Circles small, fjäril,


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar