Mina auktioner på Tradera

onsdag 14 maj 2014

Luftballong för en liten pirat?

Japp, jag har gjort en luftballong. Håll i er. Det blir många bilder. Luftballonger gjort av papper har jag faktiskt sett ett par stycken. De var olika i utförande, jätte fina och svårt att göra tänkte jag då. Häromdagen kollade jag in på Graphic 45s blogg med deras nya DT. Klickade på en av dem, en manlig en från Australien, wow, vilken luftballong han visade! Jag blev helt tagen. Kunde inte få den ur mitt hjärnkonto och tänkte på den i flera dagar. Jag tror det var i söndagseftermiddag då jag bestämde mig för och göra en själv.
 
 
Ta, ta, här är min luftballong. När jag gjorde den här tänkte jag på en liten pojke som fyller år. Istället för ett födelsedagskort skulle han få en luftballong med pirattema. Jag har också använt papper från Graphic 45s "Steampunk Spell kollektion". Pirat minibok, flagg och ön mm är klipp ur ett papper jag köpte från Panduro.
 
 
Här har jag använt en textstämpel jag fick av Sölvi för ett tag sedan. Tyckte det passar bra här.
 
 
En bild från sidan.
 
 
"Sjökartor" har jag lagd in den övre korgen.
 
 
En närbild. På skatt kartan har jag använt en stämpel från Vilda Stamps.
 
 
 
"Sjökartor" i den ena har jag tänkt skriva Grattis på födelsedag... och i den andra ska jag rita en karta till en skattkista med överraskningar. Det har varit jätte roligt att göra den här luftballongen. Det tog två dagar och många timmar. Är ni intresserad så ta en klick till Andrew Roberts blogg och kolla in hans luftballong. Den är riktig, riktig fin. Min är inte lika fin och välgjort som hans. Men jag är glad, nöjd och rätt så stolt över min lilla pirat luftballong. Hoppas ni fick lite inspiration.
 
Kram
Christine
 
 
Material: Papper - Graphic 45 "Steampunk Spell" och Panduro
Dekorationer: charms, brads från Scrap Magic.
 
Vill ni fler bilder på ballonger får ni gärna klicka till min blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar