Mina auktioner på Tradera

fredag 4 april 2014

Efter scrap helg

Hej på er! Jag har inte blivit förvirrat av det vackra väder:) Fredag är inte min bloggar dag. Men jag har gjort några påsk kort och vill gärna visa er. Scrap helgen var alldeles underbar. Alltid roligt att träffa "gamla" som nya kreativa människor. Tack snälla Sölvi att du har ordnat det. Som vanligt hade hon massor fina material som vi kan använda till att skapa kort, LO mm. Själv blev totalt förälskad i de nya mönsterpapper hon fick hem från Prima. Storlek 6x6. Vad göra? Jag kunde bara inte låta bli...
 
 
Här är bara hälften av de papper jag fick med mig hem.
 
 
 
I lördags var det en tävling att göra hörnbokmärker. Jag såg beskrivningen till dessa bokmärken i Magnolia Ink. Här är hörnbokmärket i storlek 10x10. Ett papper två bokmärker:)
 
 
 
Det här påskkort gjorde jag under träffen. Mönsterpapper från Prima. Stämpel från Magnolia. Färglagd med akvarellpennor. Textstämpel från Hånglar & Stänglar.
 
 
Inne i kortet har jag använt tags från Prima och Grahpic 45.
 
 
 
Det här kortet gjorde jag igår. Storlek 11x15. Stämpeln från Magnolia. Efter jag kom hem från träffen passade jag på att städa mitt "skräpbord". En och en halv dag tog det att få ordning och nu har jag ett scrapbord med ytor!! Projekt saknas inte. Just nu är jag förkyld för andra gånger i år!!! Låt inte solen lurar er. Ta på er ordentligt när ni gå ut. Här har vädret växlat från regn, blåst, sol, kyla.... Nej, det var allt för den här gången. Hoppas att Sölvi lägga upp bilder från träffen inom kort. Jag hann ju inte se de fina kort deltagarna gjorde i söndags. Må så gott tills nästa gång!
 
Kram
Christine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar