Mina auktioner på Tradera

onsdag 16 oktober 2013

Trio i julkort

Julen kommer närmare och närmare. Puh! I år har jag verkligen hållit ord och börjat tidigt med julkort. Hur kunde jag låta bli? Fick ju mitt DT paket från Sölvi med massor av vackra julpapper och roliga dekorationer och dessa tre sötnosar som ni får se härnedan. Jag har därför gjort 3 julkort med stämplarna.
 
 
 
Alla tre kort är i storlek 12x12. Jag har stämplat alla 3 stämplar två gånger. Den ene använder jag som grund och från den andra klippte jag bara ut nallen. Jag satte den på första bilden med 3D kuddar för att skapa lite demention. Taget i hörnet är klippt från ett annat papper. Snöflingor är peel off märker.
 
 
Inne i kortet har jag använt peel  off märker och texten är en stämpel från Inkido.
 
 
 
Kort nr 2 blev ett rött kort. Här har jag använt en spelbinder dies i 3 olika storlekar och med olika papper. Julgrannen i hörnet är klippt från samma papper som tags i förra kortet. Ovanpå den röda julgranen har jag lagd på en söt julgrans charms.
 
 
 
Här inne i kortet har jag använt en vit penna och ritat runt kanter. Text är en clear stamp från Reprint.
 
 
 
Kort nr 3 i blått.
 
 
Inne i kortet har jag använt peel off märker. Tre enklar julkort. Hoppas att ni fick lite inspiration. Jag har två projekter på gång. Men sjukdomar och annat kom i vägen så jag hann inte färdig. Tur att det finns alltid nästa onsdag. Vill passa på och påminna om två dagars scrapträff i november. För då kommer jag och får scrappa ihop med några av er. Redan en lista på vad jag ska visa.. hinner vi på två dagar? Har ni inte anmält er så skynda på. Begränsad antal platser. Mer info om träffen hittar ni på höger sida här. Hoppas att vi ses.:)
 
Kram
Christine
 
Material: Mönsterpapper, peel off klistermärker, stämplar, blommor, charms. Allt material är från Scrap Magic.


1 kommentar:

  1. Snygga ! ... och jag som inte ens börjat... Hmmmm
    Ha en härlig lördagskväll :O)

    SvaraRadera