Mina auktioner på Tradera

söndag 11 augusti 2013

Stack the deck album

Hej!

Oj vad tiden gick fort plötsligt börjar jobbet och sedan så rullar det bara på. Men solen har ju lyst så härligt och likaså blåbär och hallon. Har redan plockat 15 liter, syltat och fryst in. Ja då förstår ni att bloggandet ligger efter.

Ni som har väntat på fortsättningen på min stack-the-deck albumet har ju fått vänta alldeles för länge så idag ska jag lägga ut rätt många bilder. Förra veckan blev jag drabbad av inspirations "åskan" och gjorde 2 album till under en kväll. Ja bara stommen men ändå. för att vara jag så var det rekordsnabbt men jag hittade en sida på youtube med ett album som såg jätteroligt ut. Det kommer också jag att visa under augusti månad.

Men idag är det min kaninalbum som gäller.

 Här är de första 2 sidorna med papper från Graphic 45 Secret Garden, First Edition, Piondesign.
 Sidan 3-4 är det en del papper från DCWV och spillpapper
 Hörnen har jag gjort med en rundpunch, man stoppar bara en liten kant på pappret så får man det lilla runda hörnet. All hörn finns och köpa på webshopen.
Här är det papper från Websterpage. Stora härliga metallhörn och hörn dies från Cherry Lynn.
 På denna sidan gjorde jag en lite vikning som man kan veckla ut och jag har även stansat ut fotohörn. Vet inte om ni kan se det men jag har gjort fickor både ovan och vid sidan på albumet. Där har jag gjort tags som man kan sätta dit foto eller en text.
 Ännu mera papper från DCWV, tyvärr papper som har utgått. Tags har jag stansat ut med en dies från Cuttlebug och den tagsen till vänster är från Magnolia. Av fjärilarna på höger sidan har jag gjort hörn, det är också en dies, den är från Qkutz.
 Lite extra sidor med en lite ficka för tags, ännu mera metallhörn. Den stora tagsen är spillpapper och använt en rundpuch till att fixa hörnen med.
Här har jag gjort klippt ut ett hjärta och gjort en ficka av den och satt på rosa självhäftande pärlor på. Vid sidan sticker det ut en tag (och en lite fot, visst). Hörnstans från M. Stewart.
Nu ska jag avsluta en receptbok och ett album som ska bli gåvor så det är lite bråttom. Det kommer bli en hel del att visa upp de närmaste veckorna och det få ta den tid det tar. Är mitt uppe i en miniturné med min vokalensemble. Ja man kan ju inte bara scrappa jämnt, tyvärr.

Ha det gott under tiden!

Kram
Sölvi

1 kommentar: