Mina auktioner på Tradera

onsdag 3 oktober 2012

Cupcakes box

Hej på er allihop! Håll i er, idag blir det ett inlägg med många kort. Som rubriken antyder så handlar inlägget om cupcakes. Ni har väl också hört, sett o kanske smakat på den här cupcake vågen/trenden? Själv blev jag drabbad när jag köpte boken "Lolas cupcake" på Maxi. Har provat några och de var jätte goda. Kollade på nätet eftersom både redskap och ingredience och såg cupcake box som man också kan köpa. Men som scrappare köpa man väl inte utan man scrapa själv eller hur?Så ser min cupcake box ut. Måttet har jag dock lånat från Dreamcakes.se och det är 16x16x7. Alltså Bredd 16, Längd 16 och högd 7cm. Jag har skurit ut rutan i mitten och använt en OH blad. Texter är stämplar från Vilda Stamps.
En bild fram ifrån.
Lådan fylld med 4 choklad cupcakes med Baileys topping.
Inne boxen hittar man de här godingar. Jag tittade på programmet "Hela Sverige bakar" och då fick jag veta att cupcakes ska ha mycket topping. De här skulle inte bli godkänd som cupcakes utan mer muffins. 
Sist då, en bild på baksidan eller botten. Hoppas att ni fick lite inspiration. Kanske både till att baka och att scrapa. Förresten ni har väl inte missat Scrapträffen i oktober? Själv ser jag framemot det. Träffar trevliga scrapvänner, kollar in nyheterna från London, lära mig nya saker.....Hoppas vi ses.

Material: Cardstock, mönsterpapper, band, spillbinder, blommor, punchar från Nellie S, Stämplar från Vilda Stamps, en liten tekanna charm, pärlswirl...Allt hittar ni hos Sölvi.

Önskar er en fortsatt fin vecka.

Kram
Christine

4 kommentarer:

 1. Jättefin! Vilken härli gåva att få! :-)
  Kram
  Cattie

  SvaraRadera
 2. roligt , så påhittigt! Charmig gåva.

  SvaraRadera
 3. Så fin ask! Perfekt idé för mig som även älskar att göra cupcakes :)

  SvaraRadera