Mina auktioner på Tradera

tisdag 1 augusti 2017

En anslagstavla

Hej alla ni glada scrappare!
Hoppas att ni har haft en skön sommar. Kanske en del av er är fortfarande mitt i semester? Då önskar jag er fina dagar med inspirationer. Själv var jag i Tyskland med min man. Vädret var inte alltid som vi önskade. Regniga dagar åkte vi till stora shoppingcenter. En av mina favorit butik heter Nanu Nana. En stor butik med allt möjligt. I år var del mycket havstema. Jag gick runt där och söp i mig inspirationer. Här nedan ser ni en av dem.
 
 
När jag gick runt där i butiken såg jag flera anslagstavlor. Väl hemma kom jag på att jag har visst flera canvas tavlor och massa små papper som jag är för snål att slänga. Det blev en anslagstavla. Canvas tavlan är 24x30 cm. Jag målade med gesso först och sedan lekte jag lite med färger. Tänkte mycket på semestern vid havet. När jag kände mig nöjd med färger limmade jag papperna med decoupagelim. Sedan band jag snöre runt. Blommor, charms, klädnypor hittar ni hos Scrap Magic. På den här anslagstavla kan jag nypa fast små lappar med uppmuntrande ord eller kom ihåg lista.
 
 
 
Sedan kan jag inte låta bli att visa vad jag har hittat på under semestern. Vi hittade ett ljusmakeri nära campingen där vi bodde . Det var en stor lokal där man kan stöpa egna ljus. Jag valde olika formar och gjorde egna ljus. Gratis var det inte. Men inte heller jätte dyrt. Nu har jag några julklappar klara. Har ändrat namn på min egen blogg. Nya namnet är https://chsinspire.blogspot.se Hoppas att det är ok för Sölvi att jag visa det här.
 
Ja, det var allt för den här gången. Tack att ni tittade in och hoppas att ni fick lite inspiration.
 
Kram
Christine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar