Mina auktioner på Tradera

fredag 9 juni 2017

Kortalbum ll

Hej igen!
Igår lade jag upp bilderna på ett kortalbum odekorerad. Så här såg det ut på framsidan.
 
 
Idag ska jag visa den dekorerade versionen:) Jag har använt stämplar jag har hemma. Kortalbum är till en kvinna som arbetar på svenska bibelsällskapet och därav bibelverser. Ni känner igen stämpeln från Magnolia? Textstämpeln är från Vilda Stamps och den lilla stämpeln med bibeln är från You Do.
 
 
Här har jag använt stämplar och papper från Heartfelt Creations.
 
 
Den svenska textstämpeln är också från Vilda Stamps.
 
 
 
 
Jag gick med som stödmedlem hos bibelsällskapet och fick ett välkomstpaket med många trycksaker. Bokmärker, små häfte om bibelsällskapets arbete, tidning och en kalender som jag kan färglägga. Som tack och snabba service skickade jag det här kortalbumet till kvinnan som skickade alla fina saker till mig. Hon gav mig också uppmuntrande ord och gjorde mig glad.
 
 
Framsidan har jag en bild och textstämpeln från Heartfelt Creations. Det svarta fina bandet är också från Scrap Magic som passar perfekt att knyta ihop hela albumet.
 
 
Baksidan har jag inte ändrat något utan bara skrivit mitt namn. Jag skickade iväg det till henne igår och idag fick jag mailen från henne att det har kommit fram. Hon blev väldigt glad och då känner jag mig glad. Alla fina, vackra mönsterpapper i bakgrunden är från Scrap Magic.
 

Nu blir det ett uppehåll från mig. Det är sommar och semester. Återkommer i slutet av juli och hoppas att jag har något nytt att visa. Passar på att önska er alla en
 
Glad och härlig Sommar!
 
Kram
Christine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar