Mina auktioner på Tradera

lördag 5 mars 2016

Mini album med BIA

Hej!
För ca två veckor sedan fick jag ett paket med många vackra papper och en stämpelset från Sölvi. Funderade ett tag vad jag skulle göra med alla dessa vackra papper. Kom då på att göra ett mini album med BIA.
 
 
Fram och baksidan gjorde jag av en pizza kartong. Numera när man beställer scrapmaterial från webb butik får man ju ofta sakerna levererade i pizza kartonger. Jag sparar alla kartonger. Jag skar ut två bitar kartonger 11x15 och klädde in dem med mönterpapper. Jag har använt 8x8. Flickan bland blommor är från stämpelset jag fick. En clear stamp set från Santoro. Jag har färglagd med Promarker. Dekorerad med några små bilder.
 
 
Sedan skal jag 5 sidor 10,5x14,5 av en tjockare papper. Klädd papperna med mönsterpapper och sedan stansade med BIA innan jag dekorerade.
 
 
Spiralen satte jag på efter jag har dekorerad alla sidor. För då vet jag hur tjock det blir och kan välja rätt storlek av spiral. Här är mönsterpapper från Santoro. Gjorde en ficka av spillpapper. Blandad med små bilder och tag från Graphic 45.
 
 
Mönsterpapper i bakgrunden är från Scrap Magic.
 
 
Ser ni de vackra bakgrundspapper? Tycker att det passar bra ihop med Graphic 45s papper.
 
 
Samma här.
 
 
Här har jag använd washitejp.
 
 
 
Ja, det var allt för den här gången. En sån album är roligt att ge bort. Hoppas att ni fick lite inspiration.
 
Önskar er en trevlig helg!
 
Kram
Christine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar