Mina auktioner på Tradera

måndag 8 februari 2016

Dags att fira..

Hej! Idag tänker jag visa en kalender jag gjorde till min kära syster Sölvi som fyllde år nyligen. Själva kalendern köpte jag i Tyskland. Det finns förtryckte månader och datum och sedan är det en tom ytan på varje sida där man kan dekorera som man vill. Perfekt tänkte jag.
 
 
Den här är ca 22x24 cm. Jag har använt fotografier och stämplade figurer. Bakgrundspapper från Scrap Magic. Liksom de bokstäver, siffror och små charms. Stämplarna är privata.
 
 
Varje månad är en hyllning till min syster och hennes goda egenskaper. Här visar hennes talang i musik. Ni visste väl att hon är lärare på gymnasiet och är körledare?
 
 
Hon älskar också trädgårdsarbete.
 
 
En duktig husmor som saftar och bakar och lagar god mat. Promenader gör hon också gärna.  Det finns väl inga dåliga väder men bara dåliga kläder?
 
 
Min kära syster har många järn i elden. Plockar svamp och bär hör till en kär hobby. Stämpeln med de söta djuren fick jag i ett DT paket från Scrap Magic.
 
 
Små tags är från Graphic 45.
 
 
En duktig scrappare är hon också. Eller ska man säga en stor älskare i scrapbooking? Hon föll så mycket i scrapbooking att hon startade eget! Så den intresset kan man inte ta miste på och det är jag jätte glad för.
 
 
Små tags även här så jag kan skriva små små ord av uppskattning till henne. 
 
 
Sedan gjorde jag en ask att lägga kalendern i.  
 
 
Mönsterpapper, servetten och kollagebild från Scrap Magic.
 
 
Även mönsterpapper här är från Scrap Magic. 
 
 
Det blev ett sånt paket som jag fick överlämna till födelsebarnet och hon blev visst glad:) Vill ni se fler bilder på kalendern får ni gärna klicka till min blogg. Jag har inte visat alla sidor i kalendern. En del är ju privata/personliga foto och det får Sölvi bestämma om hon vill visa dem. Tack för att ni titta in här.
 
Kram
Christine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar