Mina auktioner på Tradera

måndag 21 mars 2016

Recykling med "godis papper"

Hej! God måndag!
Idag tänker jag visar några glasflaskor jag pyntat om.
 
 
För några veckor sedan fick jag dessa glasflaskor från en god vän. De har stått på diskmaskinen. Igår tog jag äntligen tag i dem. Här är de diskade, rena och torra.
 
 
Här har jag pyntat dem med de söta "godis papper" jag fick av Sölvi.
 
 
Locket var ju inte så roliga de heller.
 
 
Efter. Mycket roligare om jag får säga det själv:) Jag har helt enkelt limmat först en kaffeservett och sedan band runt. Stansat ut några bilder med spellbinder.
 
 
Baksidan har jag klippt ut från två mönsterpapper. Dessa papper, band och små charms är från Scrap Magic. Vet inte vad pappersserie heter. Men maila Sölvi så kan hon ge er besked. Tycker det är helt fantastisk att hon kan komma ihåg vad alla pappersserier heter. Jag har haft rolig att göra om dessa flaskor. Som ni ser har jag fyllt dem med godis. Påsken är ju nära så en och annan kan drabbas av dessa flaskor istället för påskägg. Hoppas att ni fick lite inspiration. Passar på och önskar er
 
En Glad Påsk!
 
Kram
Christine

2 kommentarer:

  1. Jättefina! Perfekta som små gå-bort-presenter. Är de nyinköpta eller har det varit något annat i dem från början? Vet du var din vän har köpt dem?

    SvaraRadera
  2. Tack Malin. De flaskorna är från Prima. Min vän hade en scrapbooking butik men av personliga skäl fick hon lägga ned sin butik och jag fick då dessa flaskor.

    SvaraRadera