Mina auktioner på Tradera

torsdag 23 januari 2014

Kalender 2014

Varje år brukar jag hämta gratis kalender som Ica Maxi ger till sina kunder. I år har de ändrat formaten på sin kalender.
 
 
 
Så här ser de ut i år. Jag gillar det. Det är 5 olika kolumner där varje familj medlem kan ha sin rad. Jag vill inte ha deras bilder och jag kapade kalender lite kortare.
 
 
Här ser ni efter "make over". Har använt papper kollektionen "A Place in Time" från Graphic 45. Till varje månad gjorde jag också ett kort i storlek 12x12. Det här kortet fick min goda vän som fyllde år i januari. 
 
 
Februari. Här i min iver glömde att lägga dit kortet.
 
 
Så här ser februari kortet ut.
 
 
Mars med kort.
 
 
April. En mycket speciell månad med många födelsedagar att fira.
 
 
Maj. Mammas månad då vi firar våra mammor.
 
 
Juni. Student, bröllop, sommar, semester.... En härlig månad. Jag har skrivit det förr och jag gör det igen. Älskar Graphic 45s papper. Det som är bra med kollektionen är att papper räcker till så mycket. Efter att ha gjort den här kalender och tillhörande kort. Finns det fortfarande så mycket papper kvar att jag kan lätt göra flera projekter.
 
Eftersom livet har sina vändningar har Sölvi och jag bestämt att jag ska blogga här varannan onsdag. Om ni vill så ses vi om två veckor. Hoppas att ni fick lite inspiration.
 
Kram
Christine
 
Material:
Papper- "A Place in Time" från Graphic 45
Blommor, band, peel off märker, halvpärlor, glitterlim


3 kommentarer:

 1. Vilken bra ide att göra om kalendern!! Så mycket snyggare och mera personligt!! Kan inte komma på träffen på lördag,men önskar er som är där en rolig dag!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Kanonidé... Å så fint... skulle vilja fixa en till på lördag... får se om man hinner...måste skaffa kallendern först *S*
  Ha det bra !

  SvaraRadera
 3. Jätte fin håller själv på med en kalender med detta papper.

  SvaraRadera