Mina auktioner på Tradera

tisdag 9 april 2013

Let's dance


Hej, hur har ni det i solvärme? Jodå, våren är på gång. Idag är det hela 8 grader varm här. Idag är också tisdag inte min bloggar dag egentligen. Men jag har full upp imorgon så jag fuska lite den här gången. För några veckor sedan var jag på scrap träffen hos Scrap Magic. När jag såg dessa vackra papper kom idén att göra en mini album. Har sett något liknande på You tube. Men den här är lite min egen variant.Så här ser albumet ut. Det fina pappret har texten Let's dance och jag tänkte att det passar perfekt. Albumet ska min svägerskas sambo få. Han fyllde 50 i mars. Han och min svägerska dansade nämligen i en dansgrupp. Den fina charmen passade som "lås".
När man öppnar upp så finns det lite fickor på vänster sida. Där har jag använt ett papper från Graphic 45. Min svägerskas sambo gillar böcker som Saga om Ringen och Harry Potter så det tror jag han gillar. Det dansande paret skulle föreställa svägerskan och hennes sambo. Ser ni den fina charmen till höger? Visst passar det bra där?
Öppnar man igen ser vi den här sidan. Mera dans och så papper med luftballonger. Det hade jag tanken på att de skulle ut och resa. Svägerskan har varit i Australien och där åkte hon luftballongen...Jag har använt magnet för att hålla ihop  albumet när det är stängd.
Nu har vi öppnat igen. På vänster sidan har jag klippt ut ett luftballong skepp och satt på med 3D kuddar. Till höger är det åter en bild från Graphic 45. Den kan han ta ut och skriva på baksidan. Tanken är också att han kan stoppa biljetter, något kort från resan bakom... I mitten har jag gjort ännu ett "album" där jag gjorde ett "lås" av papper...Så ser det ut på albumets baksidan. Förstår ni vad jag menar?När man "låst" upp ser det ut så här först. Det är en ficka där bakom "damen". I fickan har jag en tag för anteckning.Ser ut så här när det är helt öppet. Under anteckningspapper syns det en trave med böcker. Det har jag klippt ut (fussig cutting) från ett annat papper och limmat på bara kanten så att det bli en öppning där jag kan stoppa i anteckningslappen.  Själv tyckte jag det var jätte kul att göra det här albumet. Hoppas att ni bli inspirerad att göra era egna album. Allt material jag använt här finns hos Scrap Magic. 

Önskar er bara en fortsatt härlig vecka.

Kram
Christine

1 kommentar:

  1. Oj, vilket fint och välarbetat... kommer med all säkerhet uppskattas.

    Ha det bra !

    SvaraRadera