Mina auktioner på Tradera

tisdag 31 oktober 2017

Hej på er alla scrapvänner!

Nu har jag äntligen hittat tillbaka till min blogg. Jag har tagit lite mer ledigt än jag har tänkt mig men nu är jag här igen.

Vad har hänt?

Jag fyllde 50 år förra året och tog ledigt från bloggen och scrapkurser. Det har varit ett helt fantastiskt år 2016 med fest, konserter och resor. Jag gjorde även ett album till mig själv, för att kunna minnas allt som hände. Har inte fyllt den med foton än men det kommer. Här är ett bildspel på mitt album.
Det är mycket spillpapper och papper som jag har samlat på mig under åren. Dies mest från Spellbinder och pappersblommorna är köpta för längesen och de runda stora har jag bara stansat ut med runda dies i olika storlekar. Rivigt lite och embossad runt.

Sedan har syskonbarn gift sig och då blev det bröllopskort.


Flera av mina vänner fyllde också jämt och då måste jag göra lite födelsedagskort.
Jag saknar några kort men ibland blev det lite bråttom och glömde ta bilder.

Under min "ledighet" passade jag på med ett par barnalbum, en i rosa och en i grön/blått, försöker och inte vara alltför konservativ/traditionell i färgval men vad göra? Ska bättra mig inför framtida projekt.
Jag hoppas på att göra dessa till bildspel också. Har lite planer på att lära mig filma och lägga upp det på Youtube så jag kan länka dem härifrån. Måste modernisera mig lite och kanske så småningom skaffa mig Instagram, wow, är nog första gången jag skriver ett sånt ord här.

Ska nog inte lova för mycket men i år har båda barnen flyttat ut och i januari gick vår älskade labradoren bort. Allt har inte varit roligt men så är ju livet, det går upp och ner, glädje och sorg.

Nu orkar ni nog inte läsa mer. Jag vill avsluta med ett kort med vår kära Dixon, bland de sista jag tog förra sommarn.

Vi ses snart och Happy Halloween!
Scrapkramar!
SölviInga kommentarer:

Skicka en kommentar