Mina auktioner på Tradera

måndag 7 november 2016

Ny kortvikning

Hej!
Hur har ni det? Nu har vinter anländ. Här är vit ute och idag tittar solen fram så det är vackert utanför. Med kylan ökar värk i kroppen. Humöret är inte på topp kan ni förstå då. Men då kom kära systrar hem från London med fina presenten.
 
 
Vad kan lysa upp sinne om inte en tidning om kortmakeri? Sölvi köpte till mig den här tidningen och med den följdes de här fina stämplar.
 
 
Finns många fina idéer och förslag för julsaker. Bland annat var det 3 kortvikningar. Jag testade på en av dem. Kanske är min engelska inte så bra. Det tog en del funderingar innan jag fixade det. Ser ni kortet i mitten? Höll ihop kortet med hjälp av två små klädnypor. Julpapper finns hos Scrap Magic.
 
 
Tar man bort klädnyporna så kan man dra ut kortet så här. Ni som kommer till scrapträff nästa helg kan prova på den här. Jag ska försöka komma ihåg att ta med tidningen så kan ni kolla i den. Annars tror jag man kan köpa tidningen på Pressbyrån.
 
Det var allt för den här gången. Hoppas vi ses nästa helg. Ska bli så roligt att träffas och scrappa tillsammans. Det kanske är min första scrapträff i år:)
 
Kram
Christine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar