Mina auktioner på Tradera

måndag 4 juli 2016

Prima album


Hej! Måndag igen och redan juli månad. Snart är det jul igen. Men näää, först ska vi ha sommar. Min man måste arbeta 2 veckor till och sedan är det semester. Hoppas att solen tittar fram oftare och stanna kvar längre. Idag tänker jag visa ännu ett album jag gjort. Min syster Sölvi och jag är båda lite galna i album och då helst album vi gör från scratch. Ovan ser ni bild på kartongen jag sparat. Pizza kartong som man får scrapmaterial, kartong från bokgrupp. Rena kartonger som man kan återanvända som pärmar till album. Sedan har jag använt som bakgrundspapper dessa två papperskollektioner från Prima. De är i storlek 6x6 " (ca 17x17 cm)


3 kartongbitar som jag klädd om först med svart cardstock och sedan dekorerad med papper från Graphic 45. Det här är skalet eller pärmen som albumet ska limmas fast senare.

Utsidan av pärmen.

Sedan gjorde jag ett album med BIA. Här har jag använt små magneter som ni kan se på första bilden. De här små magneter är väldig starka.

Kan ni se den ene magnet på vänster sidan?

Och den andra magneten sitter på höger?

Några sidor i ablumet. Ett sätt att bevara vackra papper. Jag har inte riktigt bestämt mig vad det här albumet ska innehålla.

På vänster ett vattenfall kort och på höger sidan har jag använt en dies för klänningarna.


Sedan har jag limmat baksidan av albumet på skalet jag förberedd.


Håll ihop med ett vit sidanband.


Baksidan. Det är inte riktig färdig dekorerad inuti albumet. Men tyckte det var roligt att göra ett lite annorlunda album. Hoppas ni fick lite inspiration. Nu önskar jag er

En glad och vilsam sommar.
Sölvi har gjort många fina saker och förhoppningsvis hinner hon lägger upp några här. Annars återkommer jag i augusti. (Fast man vet aldrig. Jag kanske inte kan hålla mig härifrån. he, he.)

Somliga Kramar
Christine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar