Mina auktioner på Tradera

fredag 24 juni 2016

Jubelium album

Hej!
Glad Midsommar! Ett tag sedan jag gjorde något inlägg. Det har varit student och sedan andra saker kom emellan. Overksam har jag dock inte varit. Min käre make fyller år om några dagar och vårt äktenskap fyller 30 år om ca två veckor. I samband med det gjorde jag ett minnesalbum till min man. Jag har använt en kalender album från Graphic 45. Den har 12 sidor och är beige. Jag skar bort "foten" helt. (Bilden är från tidigare. En kalender som jag gjorde med Graphic 45s "A place in time collection".


Framsidan ser ut så här. Min man är en kaffe och kak älskare. Stora muffins, ros, fjäril och charms är dokorationer från Scrap Magic. Ni kanske känner igen?

Insidan. Foto på min man som baby och som vuxen.

 Här har jag använt små, små magnet för att hålla dessa sidor stängd. 


Bakgrundspapper är från Graphic 45 och det pappret med kaninen är från Scrap Magic som jag hade i min papper samling:) Våra barn lägger alltid honom närmast hjärta. Han är också en stor natur och djurvän. Vi har haft hundar, fågel, kaniner och höns.

Det finns förstås fler sidor. Men kan inte visa här. Sist ser ni baksidan på albumet och för att hålla ihop använder jag ett gammalt bälte jag har haft. Åkte till en skomakare här i stan och bad honom att klippa ner det och gjorde fler hål. Ja, det var allt för den här gången. Hoppas att ni fick lite inspiration.

Tack för att ni tittat in här. Min man kollar inte här så det känns OK att visa albumet här. 
Ha en riktig, riktig härlig Midsommar och skulle jag inte göra fler inlägg så önskar jag er en härlig sommar. (Fast risken finns att jag gör ett inlägg till innan semester.  )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar