Mina auktioner på Tradera

måndag 16 november 2015

Äntligen ett inlägg

Hej!

Ja det var ett bra tag sen jag skrev något. Det började med mycket jobb redan vid hösttermin start och sen har det inte varit en lugn stund på jobbet. Det är väl som med många skolor i Sverige att det blir mer jobb för lärarna som har jobb. Kan bero på att det fattas ca. 70 000 utbildade sådana samtidigt som arbetsgivarna spar in på skolor. Det går helt enkelt inte ihop sig.

Men ikväll tänkte jag - nu eller aldrig måste jag göra något på min blogg. Jag har ju lyckan att ha en snäll och arbetsam syster som har varit flitig under min frånvaro. Men även hon har annat att göra.

Tänkte börja med något som jag gjorde i somras, fick inspiration på Youtube. Det var en mixed media av Gabriella Pollacco och det hon gjorde var ju superfint och mer avancerat än det jag har gjort men ändå.

 Ja, så här blev det. Det blev både med egen gjord Gesso och texture paste (den köpte jag). Gesso är en blandning av lim, natriumbikarbonat och acrylfärg, ja ialla fall det receptet jag hittade på Youtube. Den grundade jag med på det översta mönsterpappret. På det pappret gjorde jag ett hål lika stort som det foto jag ville ha med.
Sedan lekte jag lite med texture paste, använde en mask som jag köpte på London scrapbooking mässa för några år sen. Det är den stora klockan som ni kan skymta på vänster och höger kanten.

Jag älskar allt med steampunk så jag använde aluminiumtejp (vet inte vad den tekniken heter) på en stor tag och stansade ut kugghjul. Swirl är från Tim Holtz som jag kletade på med Inka gold från Viva dekor.
Stämpeln är från Vilda stamps och på tredje bilden tags är från Graphic 45 och övrig dekoration är från Scrapmagic förstås.

Måste säga att det var verkligen jätteroligt och jag är ganska nöjd med LO.

Jag hade scrapträff förra helgen och där fick jag tillbaka min scraplust och just nu är det julkort som gäller och det kommer jag visa ganska snart hoppas jag. Det SKA inte dröja så länge som förra gången, lovar!

Det är inte klokt men det lider mot jul och jag vet inte hur tiden kan gå så fort. Framöver blir det mycket musik med julkonserter och en 70- årig kollega som ska firas och Lucia förstås.

Ja som ni ser så lyckas jag fylla mina dagar med allt möjligt men mer scrapping hade varit supernice.

Ha en underbara vecka!

Kram på er alla!

SölviInga kommentarer:

Skicka en kommentar