Mina auktioner på Tradera

onsdag 14 oktober 2015

Bokmärker

Hej!
Idag tänker jag visar något enkelt men som behövs. Bokmärker. Vet inte hur det är med er. Men bokmärker kan jag aldrig ha för många. De är lite som strumpor och har tendens att försvinna utan ett spår! För en tid blev jag medlem i en bokgrupp. Vi träffas varannan vecka. Trots att jag inte har läst boken som de höll på med att läsa fick jag vara med och samtala. Nu är den boken snart färdig och vi diskutera vad vi ska läsa härnäst. Fick då lust att göra bokmärker till oss alla.
 
 
 
Eftersom bokgruppen består mest av damer så gjorde jag 6 liknade bokmärker. Textstämpeln fick jag på min födelsedag för några år sedan. Ugglan med böcker köpte jag också för ett tag sedan. De vackra papper är från Scrap Magic. 8x8 var perfekt storlek. Sedan har jag klippt pennor och bläckflaskor ur Graphic 45s "Typography Collection".
 
 
Längst till vänster ser ni baksidan på bokmärken.
 
 
Det finns en enda man i vår bokgrupp och hans bokmärker fick en lite annorlunda utseende och storlek. Charms är från Scrap Magic och textstämpeln från Vilda Stamps. Ja, det var allt för den här gången. Snart ska jag åka iväg och träffa min bokgrupp och överlämna dessa bokmärker. Hoppas att de tycker om det.
 
Ha det gott och tack för att du titta in.
 
Kram
Christine

1 kommentar: