Mina auktioner på Tradera

tisdag 5 maj 2015

SCRAPMARATON!

Hej!

Ett bra tag sen jag skrev något här på bloggen. Har haft en mycket envis hosta som har hållit i sig i 2 månader. Men vi går mot ljusare tider och med det kommer även en ljuspunkt som SCRAPMARATON!!

Det blir i juni i hela 4 dagar!! Det börjar redan 22/6 kl.13.00-20.00 och vi håller på måndag-torsdag den veckan. Samma tider varje dag och ingen avgift!

Då undrar ni säkert varför? Tanken är att alla tar med sig sina projekt och material och sitter bara och scrappar med mig. Jag får också scrappa så det blir inga tävlingar eller utmaningar, bara scrappa så mycket man vill och orkar.

Mat får man ordna själv, det finns ugn och mikro så var och en får ta med sig det man vill äta. Enkel fika finns att köpa för 20kr. 

Lite verktyg som Big shot, skärare, värmepistol m.m. kommer finnas men ta med det ni inte kan vara utan.
Max 15 platser och åtta av dessa är redan bokade. Vet ni vilken dag eller dagar ni vill komma så är det bara maila.

Mer information finns på denna länk:

http://www.sv.se/scrapmaraton

Från onsdag-torsdag kl.15.00-18.00 kommer jag sälja av mitt lager för att få plats nytt som kommer in under hösten. Allt kommer säljas med 50 % rea. Undantag blir enfärgad papper.
Liter bilder från tidigare scrapträffar. Det var nog ett bra tag sen jag hade scrapmaraton och nu längtar jag själv efter att få scrappa så mycket jag vill.

Har ni frågor är det bara höra av sig. Hoppas att vi ses i juni!

Vårliga kramar

Sölvi 

1 kommentar:

  1. Vad tråkigt att höra att du har varit sjuk. Hoppas att du tillfrisknar!

    SvaraRadera