Mina auktioner på Tradera

söndag 31 januari 2016

Bokmärke, bokmärke

Hej, det är söndag. Här blåser det rätt mycket och väldigt hal i vissa ställe. Såna väder är perfekt att stanna inomhus och scrappar eller hur? Vet inte hur det är med er. Själv kan jag aldrig ha för många bokmärke.
 
 
Sparade spillbitar från när jag gjorde kalender album i förra inlägg. Dessa bitar är ca 5x15 cm och är perfekt till att göra bokmärker.
 
 
Jag har minst en låda med små tags från olika papperskollektioner. Väldigt bra att ha nu. Små charms hittar ni hos Scrap Magic.
 
 
De här två gjorde jag faktiskt några dagar tidigare. De två ovan gjorde jag idag. Glasögon är 3D klistermärker och det hittar ni hos Scrap Magic.
 
 
Den rosa spetsbandet är självhäftande:) var också från Scrap Magic. Det var allt för den här gången. Hoppas att min scrappa lust hitta tillbaka till mig snart. Har en Project på gång men har svårt att ta mig till mitt scraprum:( suck! Måste dock göra färdig den under vecka så senast nästa vecka kan ni kanske få se det.
 
Önskar er alla en trevlig vecka som kommer.
 
Kram
Christine

tisdag 5 januari 2016

Kalender 2016

Hej och god fortsättning!
 Varje år vid juletid brukar vi få kalender tillsänd till oss från olika företag och strax innan jul fick jag ju en hel bunt med vackra papper från Sölvi. Jag gjorde därför en kalender med tema resor. Tänkte har den i vår husvagn.
 
 
Stommen gjorde jag av pizzakartong, rena som man brukar få när man beställer papper och sånt från scrapbutiker. Papper här är alla från Graphic 45. Charms är från Scrap Magic.
 
 
Gillar den här texten "The World is a book and those who do not travel read only one page.." citat av St Augustine och finns med i Graphic 45s "Come away with me Collection". (tror jag den heter)
 
 
Ett så kallad dragspels album blev det. Här ser ni de fina, vackra papper jag fick. De små kalender fanns med i en kalender från husvagnstidning min man prenumenerar. Jag lånade kalendern och klippte ur dem. Det är en ficka i varje månads sida och små tags finns med så att jag kan skriva små anteckningar.
 
 
april-juni
 
 
july-september

 

 
oktober-december
 
 
Insidan, bokrygg och sista sidan.
 
 
För att håller boken stängd har jag använt Tim Holz länk. Hoppas att ni fick lite inspiration.
 
Kram
Christine