Mina auktioner på Tradera

torsdag 28 november 2013

Beskrivning på Godisask

Hej! Det är en strålande torsdag här hos mig. Jag försökte göra ett inlägg igår men insåg att det kanske inte var så lätt att förstå utan bild. Nytt försök idag och hoppas att det blir bättre. Beskrivningen till godisasken har jag hämtad från tidningen Magnolia Ink nr 5, 2010.
 

Du behöver ett 12"x12" cardstock, mönstrat papper, en linjal, penna, sax, falsben, pappersskärare, stämpeldyna, dubbelsidig tejp och en scorpal om du har. Jag är jätte dåligt att att räkna om från inches till cm. Med en scalpal slipper jag det.
 
2. Biga ditt cardstock vid 2,5", 5", 7,5" och 10"
 
 
 
3. Rita linjer på cardstocken som på bilden: 1/2" och 2,5".
4.Klipp bort de markerade trianglarna noggrant.
 
 
 
5. Fäst det mönstrade pappret på asken enligt bild och chalka alla kanter. (Den här bilden är hämtad från tidningen)
6. Tejpa noggrant ihop kanterna.
 
 
 
Sedan är det bara att dekorera din ask som du själv vill. Här var den jag gjorde till Farsdag och i asken hade jag en cooling kräm.
 
 
 
Här har jag ändrat storleken på asken. Jag tog mått på lådan som Eye make up remover lägger i och ändrat bredden. Annars har jag följd beskrivningen i övrigt. Jag hoppas att beskrivningen är förståeligt och att ni kan göra era godisaskar. Skulle ni ha frågor är det bara att maila mig cschaerfer@yahoo.se eller lämna en kommentar. Jag ska försöka svara så gott jag kan.
 
Have fun.
 
Kram
Christine

onsdag 20 november 2013

Julgodis

God onsdag morgon! Det verkar som att vinter äntligen är på gång. I morse var isen tjock på bilrutan och det var -3 grader. Idag blir det ett kort inlägg. Vi är värdfamilj för 2 tjejer från gruppen Up with people som besöker Alingsås under den här veckan. Ska också ha ett Öppet Hus på söndag så det är mer än fullt upp här i huset.
 
Så till dagens inlägg.
 
 
 
 
Jag har gjort två "godis" paket. I det stora har jag lagd i en Eye make up remover och i det lilla har jag en mascara. Mallen till det stora godis paket hittade jag på Magnolia Ink nr 5, 2010. Om ni vill ha en beskrivning av den så lämna ett meddelande på kommentar rutan. Jag fixar det nästa vecka här på bloggen.
 
Ha det gott!
 
Kram
Christine
 
Material: cardstock, mönsterpapper, julblomma, band. peel off klistermärker. Det hittar ni hos Scrap Magic.


onsdag 13 november 2013

Julkortsväska

Hej! Det är onsdag. Min bloggar dag. Yeah! Här är det strålande solsken och det känns inte att det är november och bara två veckor kvar till 1a advent. Idag tänker jag visa ett väskkort jag gjort.
 
 
Men innan jag gör det ska jag ge er som vill en länk till en tutorial  på godiskorgen vi gjorde under scrapträffen. Här är länken.
 
 
Nu till den här söta julkortsväska.
 
 
Jag har använt magnet knappar att stänga väskan.
 
 
Man vecklar ut väskan.
 
 
Insidan.
 
 
Utsidan. Det var lite krånglig att vika ihop det. Men skam den som ge sig. Det finns en tutorial till den också och det hittar ni här. Hoppas att ni fick lite inspiration och tips. Det var allt för den här gången. Tack för att ni titta in.
 
Kram
Christine
 
Material: Cardstock, mönsterpapper, organzaband, kaffeservett, magnetknappar, blommor, söta 3D klistermärker med nalle och klistermärker. Allt material hittar ni hos Scrap Magic.

måndag 11 november 2013

Scrap träff

Hej och god måndag önskar jag er!
 
Jag har skrivit lite om scrap träffen som Sölvi ordnade under den gångna helgen. Vill ni läsa om det får ni gärna klicka till min blogg. Annars vill jag tacka er alla som var med och skapade en så härlig stämning att jag hade svårt att åka ifrån och längta redan tills vi kan träffas och scrappa ihop igen. Tack till Sölvi som ordnade det så bra för oss alla.
 
Önskar er en härlig vecka som börjat och vill ni så "ses" vi här på onsdag.
 
Kram
Christine


onsdag 6 november 2013

Godiskorg

God onsdag! Vet ni att det är bara 6 onsdagar kvar till juldagen? Själv börjar jag känna av julstr.. nej, inga stress. Jul rus? Glädje att hitta på roliga julklappar, julmat och jullekar... Jag har en plan! he, he, ho, ho, ho.. Nu ska jag sluta larva mig. Till dagens skapande.
 
 
 
En godiskorg. Den är en favorit i repris. Förra året gjorde jag nog 5-6 st och gav bort. Högt uppskattade av mottagarna. Mallen hittade jag hos Stampartic.
 
 
Bilden är klippt ur ett julpapper och lilla julgran är en peel off klistermärker.
 
 
 
Texten är en clearstämp från Reprint.
 
 
 
Tagen här är också klippt ur ett julpapper.
 
 
 
Jag har använt en av bjällrorna jag fick i DT paket. De finns i olika färg och storlek. Tagen är igen klippt ur ett julpapper. Korgen gjorde jag igår. Tog ca 2 timmar att göra. I den kan man fylla med nötter, godis. Jätte bra som gå-bort-dricka-glögg present:) Hoppas att ni fick lite inspiration. På fredag ska jag åka till scrapträff hos Sölvi. Det ska bli jätte kul. Kanske vi ses då:)
 
Kram
Christine
 
 
All material hittar ni hos Scrap Magic.