Mina auktioner på Tradera

måndag 21 november 2011

Julkort av Sölvi

Hej!

Tänka sig att jag har hunnit med några julkort?! Men den här tiden är det BÄSTA jag vet! Att göra julkort är det roligaste som finns tycker jag och jag hann med hela 4 st i helgen!! Slog nog mitt eget rekord, brukar annars ta mig 4-6 timmar per kort.

Jag har fastnat för det här med att ställa upp kortet, har sett det i en engelsk blogg men måtten har jag klurat själv, inte så svårt men ändå.


Den stora snöflingapunch är från Dovecraft, tyvärr slutsåld men det finns en lite mindre kvar i affären.
God jul stämpel från Inkido samt papper och kort med färdigt stansade kanter. Har använt Puffy velvet pen som snö  men det är svårt och se. På de mindre snöflingorna gjorde jag ett expriment med 3D crystal glaze och hällde sedan på vittglitter blev en frostig effekt på men det syns heller inte så bra på bilden. Allt finns hos Scrapmagic.

Här har jag använt Magnolias miniworld stämplar, tycker de är små och supersöta. Tar inte lång tid och färglägga, sedan är jag inte så bra på färglägga. God jul stämpel från Vilda finns också i affären. Ny inkomna guldhörn finns också i affären, går även och beställa via mail.

Har använt mig av årets inköp av Magnoliastämplar, så söta så man har svårt att stå emot, vilket jag inte gjorde som ni ser.

Har flera kort på gång så håll utkik.

Ha en bra vecka.

Sölvi

lördag 19 november 2011

Scrapträffen.

Hej!

Tänkte idag visa upp lite bilder på förra scrapträffen. Vi blev inte så många p.g.a. sjukdom och annat men vi som var där hade det roligt och fick till några julkort.

Vi var inte många men vi lyckades ändå utnyttja hela bordet.

Här är ett kort av Marie. Den stora änglabilden, papper och spets är inköpt hos Scrapmagic
och resten är hennes privata.

Christel har här använt det underbara papper från First Editions Festive Treats.

Det kommer mera julkort under veckan. Har hunnit scrappa några själv och lite annat har jag på gång.
Var hos min syster under höstlovet och där fick jag lära mig stämpla ljus och det var rikigt superroligt, så håll utkik.

Vill påminna om den sista scrapträffen nästa söndag. Då kommer även Christine att visa hur man gör en härlig julstjärna. Så glöm inte att anmäla under veckan!

Ha en skön helg!
Sölvi

tisdag 15 november 2011

Härliga vintage bilder

Hej! Idag tänker jag visa två julkort jag har gjort.

Kort nr 1 ser ut sä här. Ganska stilrent tycker jag. Är inte den vintage bild söt? Allt material hitta du på Scrap Magic. Texten "God Jul" är från ett papper från Pion Design.


 
Här är kort nr 2 Även här är ett papper från Pion Design. Vintage bilderna finna du på Scrap Magic. Nu måste jag iväg o göra fler julkort. Det känns härligt att julen närmar sig. Hur går med er julkortstillverkning? Visst är det mysigt? Hoppas att ni fick lite inspiration. Ha det gott o vi "ses" här snart igen.

Kram
Christine

söndag 13 november 2011

Mera kort och nyheter!

Hej på er alla!

Hela förra veckan var jag ute på turné med jobbet så jag har varit borta alla kvällar utom en. Alltså ligger jag efter med det mesta. Har faktiskt saknat bloggandet, helt otroligt. Men så har jag en sån underbar snäll syster som då sköter bloggen åt mig, tusen tack Christine för fina inlägg!!

Nu har jag ett kort kvar och visa från Maria och det har varit superroligt att hon ville vara med på bloggen. Många tack och hoppas att hon vill återkomma :)

Det blev ett krya-på-dig kort. Alfabet och löven är stansad från QK och resten kan man köpa från Scrapmagic


Nu ska jag visa lite nyheter som kom i slutet på veckan. Mycket underbara pappersblommor.

Det är fina små löv i höstliga färger, hydrangea i rosa, blått och grönt, små gardenior och stora härliga julblommor.
Underbara rosknoppar i chabby chic stil i vitt, blått och rosa/vit samt helt nytt för Scrapmagic härliga kvistar med gardenior i vit, gult och rosa. Kika gärna in på min Traderas köp-nu.


Tänkte att i november ska jag visa julkorten vi gjorde på senaste scrapträffen och i december likaså.
Det är ju en hektiskt årstid för många och då är det skönt att inte ha någon press på sig att vara DT.

Nu finns det lite och titta på och jag hoppas att ni kan hitta inspiration. Själv skulle jag helst scrappa hela dagen , har sån scarplust just nu men ingen tid, på lördag kanske ........

Ha en trevlig kväll.

Sölvi


lördag 12 november 2011

Jul, glögg o pepparkakor

Hej! Tiden går verkligen fort. Nu är det inte långt till 1 advent. Själv håller jag på med julkorts tillverkning. Vad sägs då om lite bra-o-ha inspiration? Här nedan ser ni ett ljuspaket jag gjort.



Det är inte så svårt att göra. Buntat ihop två ljus med lite papper o blommor. Dekorerad en liten tändsticksask. Packar ihop med lite godis. Vifts så har man ett fint "gå-bort-o-dricka-glögg" paket. Eller vad säger ni? De fina papper o vintage bild hittar ni hos Sölvi. Hoppas att ni gillar det här. Ha det bra.

Kram
Christine

lördag 5 november 2011

Manliga kort

Hej! Då är det dags för mig att visa vad jag gjort under veckan. Eftersom farsdag närmar sig med storm steg så var det just "manliga" kort jag har försökt mig på. Måste säga att det var inte alldeles enkelt. Min man var ledigt hemma så jag hade honom som en lite referens.




Här ser ni ett av dem "manliga" kort jag gjort. Bilarna är klippt från ett papper från Graphic 45. Bilden på Paris var från ett vintage papper från Scrap Magic. Inga blommor o inga text på framsidan. Tänkte att det kan vara ett farsdagskort men det lika gärna vara ett födelsedagskort.




Inne i kortet har jag använt en stämpel från Vilda Stamps. Jag köpte deras hemliga kit i september o kitet innehåller bara "manliga" stämplar. Tyvärr går inte att köpa dessa stämplar lösa. Cirkel stämpeln är köpt från Scrap Magic. Ett stilrent, enkelt o med lite vintage feel kort. Manligt? Eller vad tycker ni? Hoppas att jag har gett er lite inspiration att göra fler kort för det manliga släktet. Ha det gott.

Kram
Christine